Garantie & klachten

U kunt hoge kwaliteit verwachten van onze raamdecoratie, maar het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er iets kapot gaat. Voor alle rolgordijnen die u bij ons bestelt, geldt een wettelijke garantie.

Fabrieksgarantie

Tevens geldt onverminderd de wettelijke garantie op onze raamdecoratie een fabrieksgarantie van maar liefst 10 jaar. Hierdoor geniet je optimaal van jouw raamdecoratie.
Wilt u meer weten? Bekijk dan onze algemene voorwaarden.

Klacht of defect melden

Het is natuurlijk vervelend als er een product stuk gaat. Indien u een klacht heeft over onze producten of onze service, dan kunt u contact met ons opnemen via info@ishade.nl. Laat in de onderwerpregel weten of het gaat om een schade- of klachtmelding gaat. U krijgt van ons binnen 14 dagen na ontvangst van uw klacht een inhoudelijke reactie. Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (www.ec.europa.eu/consumers/odr/).

Wettelijke garantie

Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat u als consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.