Levertijd & verzendkosten

U staat op het punt om een bestelling bij iShade te doen of heeft dit zojuist gedaan. Wat ontzettend leuk! Nu gaan wij ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk uw rolgordijnen op maat in huis heeft.

Informatie over de levering

Track & Trace
U ontvangt een e-mail met daarin de datum en het verwachte levertijdstip en een link naar de Track & Trace pagina. Met Track & Trace kunt u op de dag van aflevering zien hoe laat de bestelling wordt geleverd. De geplande tijd wordt dynamisch aangepast als de chauffeur eerder of later komt. U kunt ook aangeven dat u een SMS bericht wilt ontvangen voor aankomst. Zo hoeft u niet de hele tijd thuis te wachten tot de chauffeur komt.
Bent u niet thuis?
Ben je helaas toch niet in de gelegenheid om thuis te zijn op het moment van aflevering? Dan zal onze chauffeur de zending proberen aan te bieden bij de directe buren. Als deze ook niet thuis zijn of het pakket niet willen aannemen, dan neemt de chauffeur het pakket weer mee terug naar het distributiecentrum. U kan dan een nieuwe afleverafspraak maken door te reageren op de mail die ontvangt met daarin de geplande afleverdatum.
Levertijd 10 – 18 werkdagen
Producten worden normaliter binnen 10 – 18 werkdagen naar u verzonden. Het kan voorkomen dat door omstandigheden de levertijd afwijkt.
Bij het plaatsen van een order krijgt u een orderbevestiging met de verwachte levertijd. Tijdens het productieproces houden wij u op de hoogte m.b.t. de levertijd. Zodra uw order wordt verzonden krijgt u een track & trace code.


Verzendkosten hebben we niet!
Alle prijzen op onze website zijn inclusief verzendkosten. Dus geen onplezierige verrassingen als u u w bestelling wilt afronden.

Geen verzendkosten

Alle reguliere bestellingen bij iShade worden gratis bezorgd.

Uw status

U wordt 24/7 op de hoogte gehouden van de status van uw bestelling d.m.v. een track & trace code.